Like i said, disappearances happen. Pains go phantom. Blood stops running and people fade away. There's more i have to say, so much more.

But, i disappeared.

Mobilblogg

Oppa, det har hänt en grej. En riktig värsting värsting grej! MEN, jag tänker låta er vara sådär grymt nyfikna en stund! Hoho

i remember this perfectly, even though that you disagree

i must admit that i feel sorry, disappointed and totally broken.

--



Höstens färger
Fick hem så galet snygga tröjor till jobbet här om dagen. Jag plockade med mig en hem innan vi ens hade fått ut dom i butiken. Lyckligast i Svearike. Färgen är Senapsgul, vilket är riktigt hett nu till hösten. Love it! Sen kom syster hem och sa att hon skulle göra mig rödhårig, ännu hetare.

Raised Fist
Yes man. Jag är inne i en period då dom är det enda som poppar i högtalarna. Jag totalälskar Alexanders röst och jag är såld på deras låtar. Gud, vilka genier.
Disbelief, sadness and guilt. Breaking down everything beautiful we built.
Raised Fist – Disbelief

Världens finaste vänner
Det är kanske inte ofta jag säger det, men ni är verkligen dom bästa jag har. Efter att skolan slutade så ses vi inte lika ofta längre och jag vet själv hur kass jag kan vara på att höra av mig. Så små saker som när någon skickar ett sms eller kommer in på jobbet bara för att säga hej, helt galet vad glad man blir.
i love you

Grey's Anatomy
Såg att serien börjar snart igen. Lycklig! Jag har fem säsonger hemma som jag lär ha kikat sönder snart. Men det spelar ingen roll hur många gånger jag ser avsnitten. Dom är lika jävla bra varje gång.

-Hey, where.. Hey! Where are you two going so fast?
- Burk is talking George and Alex trough heart surgery in the elevator!
- Shepard's setting up a shaman healing ritual!
- Rock on!
- I have porn guy..



Folk som hittade körkortet i ett flingpaket
Vad är felet på bilisterna i Lindesberg? Nötter som inte fattar att man ska blinka. Nötter som inte kan trafikreglerna alls eller helt enkelt är för puckade för att lära sig dom. Den här veckan har jag behövt nita för jag vet inte hur många. Och lika så när man åker ut från Linde så är vägen relativt bred, två bilar får helt klart plats. Men ändå ska några idioter envisas med att åka i mitten av vägen, så man själv får tränga upp sig mot räcket.
Nackskott!

Stökigt rum
Jag har, som vanligt, kläder överallt på golvet. Vilket i-landsproblem. Dock är jag så sjukt lat så orkar verkligen inte städa. Jag gör det imorgon, jag gör det imorgon. Behöver en städerska.

Wordfeud
Egentligen är det så fruktansvärt tråkigt, för jag är verkligen totalt kass. Men det är beroendeframkallande, så nog fan sitter jag halva dagen och klurar på ord. Död åt den som uppfann Wordfeud!

Foppatoffeln
Jag är livrädd för denna äckliga sko. Jag förstår allvarligt inte hur man kan stoppa in fötterna i en foppatoffel. Trodde att folk äntligen skulle slänga in snuskskorna i garderoben nu när det börjar bli kallare ute. Men vad såg jag inte här om dagen? Jo, en gubbe som hade dragit på sig raggsockor och foppatofflor. Seriously!?

ÄNTLIGEN!

Är det slut på den här veckan. Imorgon ska jag sova ihjäl mig. Jag är tröttast i världen. Känns inte som jag gör annat än att jobba. Jämt. Men lönen den här månaden var ganska rolig. Ingen värsting värsting, men mer än jag trodde. Woop. Nästa helg rullar bilen till Ullared. Kan bli spännande.
Den som lever får se.

det hjärta som skulle bli ditt på något vis, det fryser nu sakta till is

Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet. Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvudet. Det blod som jag trodde var stilla, det fick du att rinna och den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna. Jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria. Men det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel,
när jag gav dig en gloria.

jag känner lite så här

Den här helgen har varit bra för jag har världens finaste vänner.
Varför engagera sig i en pojke som inte ens är intresserad? Han är en jävel på att kyssas, men känns inte som att det är mycket att gråta över.
Den här dagen är nog den bästa i mitt liv. Lyckan går inte att beskriva.
Jag saknar myskvällarna med Ida och Pontus.
Mitt liv börjar ordna upp sig lite. En lägenhet, sen är jag helt nöjd.


--

'you ever love somebody so much, you can barely breathe?

Ordning och reda, ingen utgång på freda

Idag är det torsdag. Alltså betyder det att det är fredag imorgon. Underbart! Jag är ledig från lördag till måndag. Skönt, skönare, skönast!

Just nu väntar jag på att Remember me ska bli klar, men mitt internet är segast i världshistorien. Får väl dra igång några avsnitt av Greys istället. Är skittrött, så blir nog inte vaken länge till.

Kult. Hejsvej

The story

Värst vad många inlägg det blev nu på kvällen. Måste bara dela med mig av ett sista innan jag kryper ner under täcket. Älskar verkligen det här klippet, gråter som ett litet barn varje gång. Vilket jävla avsnitt, Sara Ramírez är så sjukt grym.


dom vet förvisso att det är, givetvis, svenska akademien

Så var jag i programmet igen, talar när jag ska tala, är när jag ska vara, äter när jag borde vilja bli mätt. Försöker bli lurad att det är mitt sätt framför andras men jag andas samma luft som igår, vistas i samma rum som igår, vet precis lika lite som då. All min kraft den går åt till att stå, stå ut med att gå omkring i samma hjulspår. Ingenting annat, bara samma. Programmerad till att aldrig stanna. Men inuti finns en kraft till nåt annat, frammana dynamon som gör villkoren osanna. Stryk stressen inuti, utanpå. Pressa bort den så gott det går så ska du se att du skrapar fram alternativet till din frihet, din egna frihet.

Inuti kan du tänka fritt, leta vägarna till livet som kan bli ditt. Slösa inte bort ditt
liv, resan den börjar inuti.


--

Blicken stannade under ögonen, hon hade lärt sig att foundation täckte de mörka ringarna efter ännu en sömnlös natt. Hon mötte sedan sin egen blick i spegeln. Hennes blå ögon som hon fått så många komplimanger för, som nästan brukade glittra, var nu tomma och rödgråtna. Hon var trött på att gråta, trött på att känna sig så otillräcklig. Hon lät blicken vandra ner över ansiktet. Tänk alla dem som sagt att hon var fin, var vacker. Vart då? Vad såg de som inte hon gjorde? Tittade man noga såg man att näsan var lite sne och överläppen alldeles för tunn. Hon fortsatte granska sin spegelbild. Hennes mörkblonda hår hängde livlöst ner på axlarna. Hon såg på sin tidigare så vältränade kropp, som numera kändes klumpig och alldeles för stor. Tänk så många gånger allt hade blivit helt fel i livet, alla dessa gånger hon hade blivit sviken. Hon hade allt för många gånger försökt intala sig själv att hon mådde bra. Allt var bra. Men nätterna hemsökte henne med minnen och känslor som sakta förstörde henne. Hon såg återigen på sin kropp. Alldeles för stor. Ett illamående steg inom henne, så hon sjönk ner vid toaletten, blundade och räknade sedan till tre. Hon satte fingrarna i halsen och kände hur vätskan i magen ofrivilligt letade sig uppåt. Ögonen fylldes med tårar. Hon hade förväntat sig en känsla av lättnad. Men hon kände sig fortfarande lika tom.

Onsdag

Älskade Liten var till farbror doktorn idag. Vi hade upptäckt en knöl inne i munnen som dom skulle få titta på. Jag var verkligen brutalt nervös hela morgonen, men sen kom mor hem och sa att det var en godartad tumör som gick att ta bort utan problem. Satan i gatan, snacka om att bli lättad. Det är ganska sjukt hur ett litet djur kan betyda så mycket. Min pluttis.



i used to think i was special and only i have proved me wrong

i'd like to know if you'd be open to starting over from scratch
i'd like to know if you'd be open to giving me a second chance

Godmorgon!

Satans fan vad jag är trött idag. Gick och la mig relativt tidigt igår och läste. Hoppsan, så var klockan halv tre. Men jag älskar lite när det blir så, när man bara försvinner iväg i sin egna värld. Det var ganska välbehövligt, få iväg tankarna på annat. Meen som sagt, mindre kul idag. Tur att det finns kaffe på jobbet!
Så nu har jag inte tid att sitta här, måste fixa mig lite.
Pussi!

here you come again, just when i'm about to get myself together

Tankar, funderingar, tvivel, känslor. Så mycket känslor. Jag vet egentligen ingenting just nu. Vad som händer, vad som sker. Jag har kanske inte mycket att ge, men jag försöker. Jag försöker verkligen.

--

du är speciell.

ellen pompeo and patrick dempsey

I never should have told you about George.
No, it's fine. I'm glad I know about him and the vet. You really get around.
What did you just say to me?
It's unforgiveable.
I don't remember ever asking you to forgive me.
So was the knitting a phase? Who's next? Alex? 'Cause I here he likes to sleep around. You two have that in common.

You don't get to call me whore. When I met you I thought I had found the person that I was going to spend the rest of my life with. I was done, so all the boys and all the bars and all the obvious daddy issues, who cared? Because I was done. You left me! You chose Addison! I'm all glued back together now. I make no apologies for how I chose to repair what you broke. You don't get to call me a whore.

This thing with us is finished. It's over.
Finally.
Yeah, it's done.
It is done.

Jag har ju svarta lakan!

Matten gick väl sådär idag. Jag var himla trött och inte alls på humör, så fastnade på ett tal i ett år och fick ringa efter extrahjälp i form av Mattias. Räddaren i nöden hjälpte mig halvt att förklara sen hade två timmar gått och man fick åka hem. Då drog vi iväg till Tias nya place och slog ihjäl några timmar. Vi tränade på att göra barn, tror dock att vi gjorde fel så ska försöka igen nu i veckan, pratade om spöken och en massa annat konstigt. Ganska spännande.

Sedan rullade bilen hem mot positiva Frövi och nu tänkte jag kika på Ice age 3. Kliver på en ny jobbvecka imorgon, så lär försöka sova om en stund. Nattinatt!

Sunndagsmys

Dagen efter det helsköna regnkaoset var det översvämning på jobbet. Så jag fick snällt svabba upp vatten halva dagen. Jäklar vad blött det var överallt..
Imorgon är jag ledig. Känns rätt välbehövligt. Galet vad trött man blir när man jobbar hela veckan. Så ska sova ut ordentligt och sen städa bort lite kläder från golvet. På eftermiddagen blir det Masugnen som vanligt. Jag är inte alls peppad. Skulle helst vilja stanna hemma hela dagen, känns så drygt att behöva åka in till Linde, igen. Vill hitta en lägenhet nu så jag slipper detta eviga pedlande. Vägen från Frövi till Linde kan jag utantill. Skulle kunna blunda hela vägen fan. Bra trött.

Just nu ligger jag i sängen och myser i min onepiece. Ska kicka igång någon skön tecknad film och sen sova. Jag är skittrött. Bättre uppdatering än så blir det inte, bara ett litet tecken på att jag fortfarande lever.

Peace.


kan inte påstå att man är speciellt snygg i den, men jäklar vad den är skön. tråkigt nog har jag som regel att man inte lämnar huset i en onepiece, ser rätt trash ut, annars hade jag flyttat in i den på heltid.

Försökte lägga en pose, men då kom Liten och ville mysa. Söt


Larmcentralen, vad har hänt?

Hej och hå, vad jag har haft mycket att göra de senare dagarna. Eller har jag verkligen det? Nja, snarare så har en skön släng av förkylning flyttat in i min kropp så jag har spenderat kvällarna på soffan. Mått sisådär va. Men det har faktiskt hänt en spännande grej som jag inte skrivit om! I förrgår, i think, så var det en gamling som drogs omkull av sin hund utanför butiken. Det blev kaos och alla löpte ut, tantstackarn hade ont i bröstkorgen och benet och kunde inte resa sig. Någon ropade efter ambulans, så jag spelade dagens hjälte och löpte efter telefonen. Ambulansen rullade in på parkeringen, folket stod och sa "Oj oj oj" och jag var bara sådär äckligt nöjd över att ha ringt 112 för första gången. Hur coolt som helst. Egentligen borde jag väl inte klanka ner på damen och nu hamnar jag väl i helvetet för att jag skriver detta, men alltså.. varför köper man en Leonberger om man inte ens orkar hålla i den? Speciellt uppfostrad var den inte heller utan hoppade runt på alla som stod där. Sure, den tyckte säkert att det var skitkul med allt folk men en Leonberger är ju fan stor som en björn så det är väl något som man lär den att inte göra redan när den är en valp? Men äh, vad vet jag. Mina små golvmoppar är ju bara att vifta undan när de stryker runt vid fötterna..

Ah, whatever. Idag har det varit regnkaos i Lindesberg. Gatorna var översvämmade, det haglade golfbollar och hela facebook gnällde. Gick från jobbet till bilen, cirka tio steg, och såg nyduschad ut. Party. Drog sen hem till A, kikade film och myste lite. Nu ligger jag under täcket med två hundar som sällskap. Mor och far har dragit ut på sjön, så huset är tyst och tomt. Rätt skönt, yes.

Jobb imorgon, så lär försöka sova snart.
Nattis!

totalälskar jobbet

- Angelica, hur länge har du varit singel nu egentligen?
- Hm, ja.. Bortser man från någon liten flört så är det över ett år.
- Oj.. Herregud. Jag ska fixa en karl åt dig innan du slutar som en skruttig, gammal kattkvinna.


Alltså, haha.


--

no matter what i do, all i think about is you

Piderman



Tröttast i världen, både i huvudet och kroppen. Förstår inte varför egentligen, vaknade rätt sent idag och har chillat nästan hela dagen. Måste vara matten som mördar mig så. Men jag måste erkänna att jag är bra nöjd över mig själv idag. Tvingade med mig Bandh upp till Masugnen. Det var meningen att han skulle hjälpa mig lite, men han pratade mest och letade runt efter roliga historier. Men på något sätt gick allt så mycket bättre när jag hade någon där, lite plugg ibland, lite skratt ibland. För jag kan verkligen inte koncentrera mig ordentligt under en lång stund. Men i alla fall, nu är jag klar med första kapitlet. Presenter och applåder!

Imorgon kliver jag på en ny jobbvecka. Tisdag till söndag. Huu. Låter långt, men brukar rulla på ganska fort. Så det är kanske time för att krypa ner under täcket och dra igång några avsnitt av Greys Anatomy. Nattis!


Urfula, men du är bra. Så bra!

tråkigt att jag har sämst humor

Den ännu ogifta kvinnan satte in en kontaktannons som löd: Söker man som inte slår mig, som inte lämnar mig och som är bra i sängen. Efter några dagar knackar det på dörren, utanför sitter en man i rullstol utan varken armar eller ben, och säger: Jag är din drömman! Jag kan inte slå dig för jag har inga armar, jag kan inte lämna dig för jag har inga ben. Men är du bra i sängen då, frågar hon?
- Hur tror du jag knackade på dörren..

bildbomb

Sitter vid mammas dator just nu. Kikade igenom några bildmappar och hittade massa roliga och fula bilder, både gamla och nya. Så tänkte slänga upp några, i brist på annat. Olika tillfällen, olika människor. Spännande?




haha, så ledsen


hahaha, så jävla grinig






i-landsproblem

Är det inte vi unga som ska klara av att vara vakna hela natten, festa, bli skitfulla och ha så jäkla roligt? Verkar som jag har missuppfattat det där. För som sagt hade vi gäster i lördags, faster med familj. Jag var bakfull som ett as och fick tvinga i mig maten. Sen blev det dags för öl, vin, drinkar i mängder. Jag försökte så gott jag kunde att följa med i de andras tempo. Jag menar, en tvådagars är väl inte så jobbigt? Det har jag ju klarat förut. Men kom sedan på mig själv med att halvsova vid bordet när klockan närmade sig två. Så jag tackade för mig och stupade i säng.

Dagen efter när jag kilar ner möts jag av ett antal tomma flaskor och en mor och far som ligger och dör i soffan. Hoppsan. Gästerna hade tydligen gått hem vid halv fem på morgonen. Gratulerar kära föräldrar, ni är bättre krigare än vad jag är!

Och så har jag en sak att klaga på. Jag har Sveriges brutalaste träningsvärk i låren. Sådär så jag knappt kan gå ordentligt, får vagga fram som en gammal tant. Men det är inte det värsta. Det känns som att låren har blivit fjorton storlekar större, bara för att jag har så ont. Men det har dom ju inte, så varför är det så?

Ja, nej. Tänkte duscha lite, sen har jag fått i uppgift att städa köket. Kult. Sedan sticker jag iväg till Linde och pluggar lite matte. Som jag har längtat. Eller.


Mitt i natten

Ur funktion. Mår inte det minsta bra idag. Vi har gäster på besök, men det känns som det är dags för mig att ge upp och krypa ner under täcket. Väldigt skönt att min bakfylla alltid håller i sig hela dagen.

Nej, godnatt!

Örebronx

Haha, ja. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen. Stressade hem från jobbet, stressfixade mig, stressade in till Örebro. Drog iväg på en relativt lam förkaka där man fick häva i sig drickan eftersom vi snart skulle dra in till stan igen. Sedan vidare till Strömpis. Helt okej med folk, helt okej trevligt folk. Kvällens roligaste var nog en iphone som ramlade rätt ner i toaletten. Men snart började en efter en av vännerna jag kom dit med droppa hemåt, så tillslut var jag en ensam krigare.

Men ja, som tur var träffade jag på lite annat folk. Chillade en stund, drog ut från Strömpis. Lyckades på något sätt få blåmärken över hela benen (...), virrade runt vid svampen och sen åkte vi hem!

Låter lite lamt kanske, men jag är ur funktion på att förklara saker ordentligt idag. Mår som jag förtjänar och har inte vågat resa mig ur sängen än. Så det kan bli! Men jag hade fan rätt kul igår. Spännande. Ehe


gammal bild. men lika bra då som nu


det är så lätt att stanna kvar, så svårt att gå

jag tänkte på allt som jag kunde ha haft och jag tänkte på livet jag levde.
jag ångrar det mesta.
hur blev det så?

Serena Ryder – the funeral [Serena Ryder & The Beauties] - Bonus Version

Tankar, funderingar, kasst babbel

Livet känns bara så enformigt och tråkigt just nu. Klockan ringer, jag duschar, fixar mig, åker till jobbet. Är trevlig mot kunder, frågar om jag ska lägga kvittot i påsen, viker kläder. Åker hem, äter mat, kollar film, sover. Så ser mina dagar ut just nu. Jag klagar, men ändå vill jag inte göra det. Jag trivs skitbra på jobbet och tycker att det är kul. Träffar underbara människor och har toppen arbetskamrater. Men utöver det? Jag är trött som en gnu när jag kommer hem så orkar inte umgås med någon. Så jag saknar mina vänner. Känner mig socialt undernärd. Men ändå får jag skylla mig själv? Stå ut med att du är trött och åk hem till någon, pucko.

Och jag börjar tröttna på att bo hemma. Lägenheten jag skickade intresseanmälan på fick någon annan glad människa. Jag blev besviken. Vill börja ta hand om mig själv, växa upp. Sluta vara bortskämd och få det mesta serverat. Känns så jäkla lamt. Som en fyraåring. Jag fyller fan tjugo nästa år. Nej, jag måste ta tag i livet.


a serbian film

Okej, såg en film här om dagen. Som rubriken lyder; A Serbian film. Har fått höra att den ska vara riktigt brutal, helt jävla sjukt vidrig. Men äsch, tänkte jag. Så illa kan den väl ändå inte vara? Och som en kär vän sa: Om någon säger att spökgrejen på Liseberg är det läskigaste den upplevt, så vill ju du också pröva. Så sagt och gjort, jag kickade hem filmen, kröp ner under täcket och var lite smått sådär förväntansfull..

Och ja. Jag ångrar av hela mitt hjärta att jag ens har sett en liten snutt av den. Vill inte ens berätta vad den handlar om. Jag grät, höll för ögonen, mådde illa. Psykiskt knäckt. Den är inte läskig nånstans, bara så inåt helvete jävla fel och äcklig.

Så, för ert eget bästa. Se aldrig den filmen.


RSS 2.0