fuck you, but have a nice day

Tackar för mig och återkommer om några dagar. Allt är kaos och jag börjar bli utbränd.


unicorn?

haha, jag dör. lite


du är min hjälte för du är precis så svag som jag

Trött och opepp. Men ändå lite eggad, jag fattar inte? Vill dra ut och löpa, bli av med lite energi. Men jag löper inte, aldrig i livet. Fixade mat nyss. Fick ringa bebis och fråga hur man gör makaroner. Saknar mammas mat. Brände mig på kastrullen också, kass.

Äh, får väl försöka slagga snart. Ska nog dra in till jobbet lite tidigare imorgon. Säljare på besök. Kan bli kult. Snygg bild på mig också, halvt live. Eya.


de säger att jag har varit trasig, men aldrig har jag varit hel

Jag vill hem. Lägga mig i sängen, lyssna på kent, tömma tårkanalerna.

Kass dag.


jag föddes i en snöstorm, jag antar det var kallt. det finns inga vittnen från den dagen

Jag växte upp snabbt, från min barndom var det allt. Jag föddes redan slagen. Det fanns ingenstans att springa, man vågade inte gå. Man tog betäckning, höll sig gömd. Det finns ingenting här som kan få dig att förstå.
Låt det förflutna vara glömt.

Jag ljög med luften, det är ett inbyggt fel. Man kan inte sätta eder som inte finns på spel.

Jag ser en framtid där jag kunde bli något stort. Så blås en kyss och fyll min kvot. Då tänker du tyst och skriker högt.
Memorerar hela jävla monologen som skrevs för din inre röst.


dagens tips

Dra inte igång ett avsnitt av Grey's när du fixar dig på morgonen. Speciellt inte när Alex och Izzie gifter sig. Fick sminka om mig två gånger. Så himla vackert, sorglig, underbart. Åh. Jag vill också gifta mig..


ledig måndag

Tvättat kläder, städat hela lägenheten, fixat matlådor och chillat med pucko. Nu blir det south park och mys under täcket. Nattis!


vid din sida

I morgon är det måndag, vilket betyder att jag är ledig. Så skönt. Har bokat tvättstugan och ska även se till att städa hela lägenheten.

Jobbet var ganska segt idag. Rätt dåligt med folk, så jag och ida packade upp lådor och myste en massa. Gosi

Nu tänkte jag dra igång några avsnitt av Grey's. Behöver tömma tårkanalerna. Hej och hå


...

We all get at least one good wish in a year over the candles on our birthday. Some of us throw in more, on eyelashes, fountains, lucky stars. And every now and then, one of those wishes come true. So what then? Is it as good as we hoped? Do we bask in the warm glow of our happiness or do we just notice we’ve got a long list of other wishes waiting to be wished.




awesome

Gårdagen kan vara den bästa på länge. Jag var världsmästare på att köra bil, steve-o var så jävla bra och hundra gånger snyggare i verkligheten och sällskapet var bra bättre bäst. Lite ljus i dessa mörka tider, underbart.


en bukett med lavetter

Jag är skittrött! Somnade ganska sent igår, men vad gör väl det? Är ledig idag så hade tänkt sova länge. Men blev det så? Nja.. Kalle skickade sms för en halvtimme sen och skrev typ " Vill du bli hämtad 15:26 eller 15:27? Du får välja helt själv". Men alltså, fet käftsmäll.

Aja, Skönt liv. Ska mysa en liten stund, sen fix! Jag är pepp något så inåt. Lilla fröken Angelica ska köra kalles rallybil, full med mysiga pojkar, till stockholm och steve-o. Lär bli awesome


kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Det här kom på posten imorse samt ett fint brev. bra bättre bäst


jag har försökt och jag försöker igen. tiden går, om hundra år är du stjärndamm, min vän

Så vackert, slutar andas, glömmer var jag är. Jag bara blundar, lyssnar, njuter av min värld.


myser med djuren


på bussen till frövi

Bussgubben kör rally. Jag kräks snart


alltså

Efter att ha tuggat länge på en potatis, verkligen smakat på den ordentligt, så har jag kommit fram till att det är jävligt äckligt.

Jag vet inte varför, det bara slog mig..


det spelar ingen roll om du håller mig hårt, ingen kommer att minnas om hundra år

i'm tired of being scary and damaged


joakim berg


ärlighet respekt kärlek


somna in min älskling, vänd din andra kind mot slagen. sätt ditt liv på spel för min skull nu


som jag önskar att du var här nu, jag vill bara höra dina hjärtslag

Är det något jag hatar så är det att svimma. Huvudet blir tungt, det börjar susa i öronen och sedan blev allt svart. Vaknade nyss upp på golvet, bara en liten bit från bordet. Kunde ha gått illa, men jag mår relativt bra. Lite skakis bara. Verkar som febern har stigit till hundra grader, tusan vad jag mår..


gav upp till slut

Drog hem från jobbet vid ett, kunde inte vara kvar. Måste ha skrämt kunderna, såg så jäkla sliten ut. Så har sovit hela dagen, vaknade nyss. Men inte mår jag bättre. Fick för mig att dricka lite juice, sved skönt i halsen. Hu :( ska vara hemma imorgon också, känns som det är lika bra. Knapra ipren och bara ligga under täcket.

Nej, ska kika på Top model nu. Sen fortsätta sova. Orkar inte laga mat idag, lite mjölk och cheerios får duga. Beso


tycker så synd om mig själv

Kroppen värker, huvudet är tungt och halsen gör så jäkla ont. Verkar som herr Onti Halsen tog med sig sin kära vän fröken Feber på besök. Är jag glad? Nej. Men nog fasen är jag på jobbet ändå och snorar bland kunderna. Soft


hahahaha

tja kändis-erik


you promised me everything, you promised me thick and thin. now you just say; oh romeo. yeah, you know i used to have a scene with him.


buenos noches

Avrundar kvällen med en kopp varm oboy innan jag kryper ner under täcket. Mår kasst. Halsen gör ont och kroppen värken. Hu :(


skönt

Ligger fortfarande i sängen och myser. Tröttis och ont i halsen.. Låg nyss med mobilen ovanför nyllet och kikade lite. Sen vet jag inte vad som hände, blev bara brutalt trött och höll på att somna, så telefonen gled ur handen rakt ner på näsan. Skönt att jag alltid lyckas göra den lite mer sne.

Nej, upp och hoppa nu! Fix och sen tvätt. Kult! Beso


i love the way you change me

Tröttast i världen på jobbet! Tur att det var himla lugnt hela dagen. Åkte sedan hem och chillslaggade en stund och sen vidare på bio med bästa, Eric och Tom. Kollade på Tintin, dög i krig helt klart!

Nu myser jag i soffan och kollar på EMA. Besökare på ingång, sen sovdags! Är ledig imorgon, så ska besöka tvättstugan för första gången i mitt liv. Kommer att gå åt.
Ja, nej. Beso


tar det lunch

Pizza i matlåda, cola, godis, kakor, choklad. Nästa vecka lär vårat nya liv börja, men än så länge trivs jag och söt-Ida som fan när vi är bossar på jobbet!


full rulle hela dagen!

Jobb, fotboll och pizza med bästis och sen tvspel, film och serier med rasmus och marcus.

Lär sova nu!


...

Jag har lust att bara sitta och grina helt hysteriskt. Är så sjukt jävla trött, men grannhunden slutar inte skälla. Det här går inte. Har fan inte fått sova en hel natt sen jag flyttade hit. Jag bryter ihop


jag känner lite så

Att lära sig använda ord, berätta för människor vad man tycker och tänker, borde kanske bli ett obligatoriskt ämne redan i grundskolan. Eller kanske lära sig att ha förståelse eller att lära sig att man inte kan gissa sig fram till andras känslor. Att gnälla om ett simpelt problem för andra, istället för att ta upp det med personerna som är involverade, känns bara lamt. Problemen förvärras när det smyger sig fram från ett annat håll.


babbel

Nystädad lägenhet, mys under filten och en söt film. Jag är trött, blir nog att krypa ner under täcket snart. Jobbar hela helgen med min fina, sen äntligen lite ledighet på måndag. Jag längtar!

Ska nog försöka ta mig hem till Frövi snart, inte varit hemma på närmare tre veckor. Moder pratade om mysmiddag nästa helg, tror syster med sambo skulle bli med. Kan bli himla trevligt, börjar sakna nötterna lite..

Slut på det oviktiga. Poss


din pojkvän var hemma hos mig och det var inte för att dricka kaffe


"då får man lägga upp mat på en egen tallrik"

Bra dag på jobbet med bästa. Vi frös som vanligt, men var lika duktiga för det. Fixade en massa kartonger, klappade på barnkläder, åt kakor och kebab.

Sedan när jag knallade hemåt mötte jag upp en annan fin vän som kom på besök enda från Karlstad. Herr Olsen tog sig en titt på lägenheten, sedan käkade vi pizza och tittade på Grey's. Tur att han tycker om det lika mycket som jag gör! Himla roligt att se honom, det blir ju inte så ofta nu för tiden.

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på The hills have eyes. Morgondagen kan bli mysig, vem vet? Nattis!


...

I ain't heard you yet not even once say you appreciate me. I deserve respect.
I've done my best to give you nothing less then perfectness.


mina fina


jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår och aldrig älska dig igen

Men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem, där är himlen lite närmre för mig. Där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt. Dit kan jag gå och sakna dig. Men nya dagar väntar med nya tidsfördriv och allting liksom kräver mera nu. Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade, älskade du.


...

Det är alltid lika spännande att gå in i trapphuset där jag bor. Idag luktade det curry, igår luktade det parfym och i förrgår luktade det gammal askkopp. Nya upplevelser varje dag, oppa!


dagens tips!

Köp inte byxor som egentligen är för trånga. Käkar lunch just nu och fick nyss knäppa upp knappen för att inte avlida.

Hoppsan


RSS 2.0