--

Jag saknar dig. 

kanske fånigt att säga, men jag har aldrig varit så stolt

Kära Alice. Vem får följa med dig hem?
 
Vill inte tro på det jag ser. För du är värd så himla mycket mer än han som struntar i dig när du är dig själv. Men sagan får ett lyckligt slut ikväll. För du som innan var blind, du ser som vi andra att du inte får falla. Du står stadigare än alla vi som ser på hur du vänder, du ler, du andas, du tar ett kliv fram mot ditt nya liv.

tröttkoma

Ligger på golvet och pillar naveln. Vet inte varför jag hamnade här, vet i alla fall att jag inte orkar resa på mig just nu. Är lite chilltrött efter jobbet, så lär kanske sova snart. Kickar ett pass på bolaget i Nora imorgon. Blir kult!

Jag har världens träningsvärk i skinkorna, utan att ens veta varför. Är fortfarande förkyld, så har direkt inte varit speciellt aktiv de senaste dagarna. Eller kan det vara växtvärk? My god.

Nä. Får se om helgen blir spännande. Kanske. Hoppas det. Svamlat klart. Puss


underbart


lördag

Noll sömn. Täppt i näsan. Chillkaos på jobbet. 
 
Igår kväll blev jag sjukare än sjukast. Idag har det varit ännu värre. Jag gnäller, ja. Men jag krigade på ändå. Följde med Mattis och Andreas och kollade när Jimmy spelade handboll lite tidigare idag. Sedan fick det bli pizza och chillhäng. Lite vampyrserier och yada yada. Kom precis hem. Laddar med nässpray, känns som det kommer bli en lång natt igen. Det suger. Big time. Vill hälsa på pappa, men det får jag inte så länge jag är sjuk. Åh. 
 
men ja, nu har jag ett problem mindre. det märks egentligen inte skillnad. men känns ändå bra på något sätt att kunna stryka det från listan. jag ville ha ett snyggt avslut. men jag antar att det här får duga. 
 

Svamlar som vanligt. Ungefär. 

heliga moder av sjukdomar

Orkar inte. Börjar bli så jäkla håll käften-förkyld. Har laddat med snorpapper och jersey shore. Hoppas på några timmars sömn i alla fall, börjar jobba klockan åtta imorgon. Det här skulle egentligen bli en himla lugn vecka. Endast tretton timmars jobb stod på schemat. Huxflux, så är jag uppe i trettiotvå. Men ja, cash is king.

Fick en flaska champagne av en kund idag. Hjälp. Kanske ska sluta vara trevlig. Får känslan av att han kommer försöka kidnappa mig någon dag. My god.

Nä, ger upp nu. Täppt i näsan. Och öronen. Lägg av.


oh, damn


tell me that you love me 'cause i need you so much. say you'll never leave me 'cause i need you so much.

God, forgive me, for all my sins. God, forgive me, for everything.
 

Jag ger upp. Slutar tänka. Fortsätt andas. Rutiner. Tänk inte. Jag är inte värd det. Inte värd det.
 

people staring, they know you've been broken. repeatedly reminded by the looks on their faces. ignore them tonight and you'll be all right. cast some light and you'll be alright.

Jose Gonzalez – Crosses

RSS 2.0