--



Höstens färger
Fick hem så galet snygga tröjor till jobbet här om dagen. Jag plockade med mig en hem innan vi ens hade fått ut dom i butiken. Lyckligast i Svearike. Färgen är Senapsgul, vilket är riktigt hett nu till hösten. Love it! Sen kom syster hem och sa att hon skulle göra mig rödhårig, ännu hetare.

Raised Fist
Yes man. Jag är inne i en period då dom är det enda som poppar i högtalarna. Jag totalälskar Alexanders röst och jag är såld på deras låtar. Gud, vilka genier.
Disbelief, sadness and guilt. Breaking down everything beautiful we built.
Raised Fist – Disbelief

Världens finaste vänner
Det är kanske inte ofta jag säger det, men ni är verkligen dom bästa jag har. Efter att skolan slutade så ses vi inte lika ofta längre och jag vet själv hur kass jag kan vara på att höra av mig. Så små saker som när någon skickar ett sms eller kommer in på jobbet bara för att säga hej, helt galet vad glad man blir.
i love you

Grey's Anatomy
Såg att serien börjar snart igen. Lycklig! Jag har fem säsonger hemma som jag lär ha kikat sönder snart. Men det spelar ingen roll hur många gånger jag ser avsnitten. Dom är lika jävla bra varje gång.

-Hey, where.. Hey! Where are you two going so fast?
- Burk is talking George and Alex trough heart surgery in the elevator!
- Shepard's setting up a shaman healing ritual!
- Rock on!
- I have porn guy..



Folk som hittade körkortet i ett flingpaket
Vad är felet på bilisterna i Lindesberg? Nötter som inte fattar att man ska blinka. Nötter som inte kan trafikreglerna alls eller helt enkelt är för puckade för att lära sig dom. Den här veckan har jag behövt nita för jag vet inte hur många. Och lika så när man åker ut från Linde så är vägen relativt bred, två bilar får helt klart plats. Men ändå ska några idioter envisas med att åka i mitten av vägen, så man själv får tränga upp sig mot räcket.
Nackskott!

Stökigt rum
Jag har, som vanligt, kläder överallt på golvet. Vilket i-landsproblem. Dock är jag så sjukt lat så orkar verkligen inte städa. Jag gör det imorgon, jag gör det imorgon. Behöver en städerska.

Wordfeud
Egentligen är det så fruktansvärt tråkigt, för jag är verkligen totalt kass. Men det är beroendeframkallande, så nog fan sitter jag halva dagen och klurar på ord. Död åt den som uppfann Wordfeud!

Foppatoffeln
Jag är livrädd för denna äckliga sko. Jag förstår allvarligt inte hur man kan stoppa in fötterna i en foppatoffel. Trodde att folk äntligen skulle slänga in snuskskorna i garderoben nu när det börjar bli kallare ute. Men vad såg jag inte här om dagen? Jo, en gubbe som hade dragit på sig raggsockor och foppatofflor. Seriously!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0