pausar lite

Åker hem till mamma och pappa. Psyket är kaos.

drog in några vuxenpoäng

Hela lägenheten doftar som en blombukett. Awesome! Fick något ryck och började tvätta golven, med ett rengöringsmedel som luktar blomma. Sen har jag tänt massa doftljus, som också luktar blomma såklart. Blir lite smått yr i huvudet, men vad gör väl det. Det skiner här inne!

pang på och tack för kaffet

Fixade några ärenden imorse. Var iväg till polisen och gjorde ett registerutdrag och sen till arbetsförmedlingen för lite uppföljning. Om allt går som jag vill så borde jag ha lite extrajobb snart iallafall, tills jag hittar något fast. Just nu har jag bäddat ner mig under mitt duntäcke med en film och varm oboy. Hedwig har fått för sig att det är dags för istid, så jag fryser arslet av mig snart. När jag har fått upp värmen lite så ska jag ordna lite med tvätten. Har bokat tvättstugan imorgon, så skönt om allt är sorterat så det bara är att slänga igång maskinerna. Oh my, vad vuxen jag känner mig ibland.
Förresten, det är snöstorm utanför fönstret. Kollade igenom lite sommarbilder bara för det. Åh, saknar verkligen värmen just nu. Får se om det kanske blir festival i sommar igen. Lutar ganska mycket åt pip. Älskade Kent kommer dit. Det kan jag inte missa. Sen bor ju herr Olsen där. Tackar, bockar och paxar duschen! Poss.

--

Det har alltid varit fel tid för dig och mig, för oss. Varenda fjäril i magen vaknar till liv och kärleksrus sprudlar i kroppen fortfarande. Två år. Att ignorera, försöka glömma bort, verkar inte fungera. Hur mycket jag än försöker. Vi är inte sådana som i slutet får varandra.

blöh

Somnade runt halv sex imorse. Ja, jag undrar också varför. Kunde verkligen inte sova. Vaknade vid halv två. Det första jag ser är att solen letar sig in genom persiennen. Åh, vad kul. Vad glad jag blir. Har självklart lyckats sova bort halva dagen när det väl är fint väder. Så nu är jag på dåligt humör. ÅH.

there is no time, time doesn't really exist

There are no guarantees in life. Not for the present, nor for the future. All I know is that I'm here, don't know for how long. I love the way you live so intensely. Enjoy every minute of life. With space to swing your arms around laughing loudly.

Unlike me. Do you think I'm strange?
Unlike you. I am not pretending.

The past, the present and the future are all side by side, hand in hand. You move and change, yet you go nowhere. Everything stays the same. You stare at me and ask me questions, makes me nervous. This room, it keeps a constant tone. While I'm on a roller coaster..


--

i can't remember the last time we kissed. 'cause you never think the last time's going to be the last time, you think there will be more. you think you have forever, but you don't.

it sucks being a grown up

But the carousel never stops turning. You can't get off.

hur mycket jag än ger så letar blåa ögon alltid efter mer


jag trivdes bättre i dina ögon



vi vandrar vidare



Onödigt skit för vissa. Så stor betydelse för mig.


gnäller

Min hand strejkar och är inte alls glad över tatueringen. Den må vara liten, men satan vad det gör ont just nu..


--


älskade bebis


får spel

Chillar runt på platsbanken och söker jobb efter jobb efter jobb. Kikar på klockan och upptäcker att den är över två. Mitt i natten. Men jag måste göra någonting snart. Måste hitta någonting. Har varit arbetslös i 20 dagar nu. JAG KLÄTTRAR PÅ VÄGGARNA. Skiter i om jobbet jag söker är i Orsa eller liknande, tar pick o pack och flyttar. Jag står inte ut med att gå omkring och vara rastlös.

på tåget

Snubben bredvid mig började nyss gräva runt ordentligt i näsan, sen torkade han av fingret på sätet. Jag dör.


p. sherman. wallaby way 42, sydney

Världens bästa Nemo gör mig sällskap innan jag kryper ner under täcket. Tappat räkningen på hur många gånger jag sett den filmen. Love it!

Du är så totalcool, pysen! Hit med paddeln. Headknack. Luuugnt. - Åh, presentation! Manetmannen, avkomma. Avkomma, manetmannen.


my name, mac miller. who the fuck are you?

So press play, I start from scratch and never use no template. The next day these losers always goin' with what's trendy. My pen game is something these motherfuckers have never seen. All City Champion everybody is second string. No need to testify for the best is I, and anybody in my way goin' to be left to die.

cravings


fortfarande livrädd


jag ska slåss i dina kvarter


skadeglad, men ändå på botten

Jag gillar karma, när det funkar som det ska. Life's a bitch, skyll dig själv helt enkelt! En liten del av min bubbla är nöjd och glad just nu. Resten är ganska grå och molning. Har haft en kass kväll. Tankarna har rockn'roll och jag kan inte sova. Ska slänga igång någon tråkig film och hoppas på att blir trött snart. Peace!

i know how you feel

Do you? Somehow I doubt that. Because if you did, you would shut up, and turn around and go back inside. Because you would realize that I am this close to getting in my car and running you down in the parking lot!

pieces of a broken heart

Åkte till Frövi runt sju, mamma skulle hjälpa mig med några papper till A-kassan. Men självklart var jag sämst i världen och lyckades glömma papprena hemma. Så jävla typiskt mig. Så det fick bli en kopp tea och lite mys istället. Får ta mig hemåt i helgen igen och fixa allt då istället. Wöh. Ska även se till att hälsa på mormor och morfar då, var ett tag sen nu.

Älskade, fina mormor. Vi tar en dag i taget och kämpar tillsammans. Jag håller tummarna och hoppas för allt i världen att du blir frisk snart. För du är värd så mycket bättre än denna hemska sjukdom. För ett år och åtta månader sedan sa dom att du var frisk. Det var underbart att se dig så glad. Men så började allt om igen. Nu gör det bara ont i mig så fort jag tänker på hur mycket cellgifterna skadar dig. Det är inte din tur att gå än. Det finns så mycket kvar i livet för dig. Du betyder så otroligt mycket för mig. Jag älskar dig.

hypokondri

Alltså. Jag måste boka tid hos farbror doktorn. Något fel är det på mig i alla fall. Mina händer darrar jämt. Känner mig som en narkoman med brutal abstinens. Var upp till Suit idag och hämtade lite papper, chefen bjöd på kaffe med jag kunde knappt hålla i koppen. Händerna har hets, typ Parkinson eller något annat spännande. Och ibland blir mina pupiller stora som tefat, utan anledning. Svårt att sova har jag också, men ändå så är jag trött jämt. JOBBIGT.

welcome to the black parade

Synd att inte motivation finns på burk. Blev nyss klar med städningen, så nu skiner Hedwig igen. Men tog ett bra tag innan jag kom igång. Fastnade framför Family guy, sen ringde Erik, sen fastnade jag framför Family guy igen. Men nu är det klart! Duktig flicka. Ska väl se till att slänga ihop något att käka snart, magen börjar bli ledsen. Sedan vet jag inte, chill kanske? Vill hälsa på Ida snart och se hennes nya place. Så nu får du skynda dig med att bli klar med allt. Jag har en present till dig :*

peppad

Woah, känns som jag har hunnit med hur mycket som helst idag. Drog hem till det positiva imose och tog en långpromenad med vovvarna. Så himla skönt väder ute. Och dagen började ju hur bra som helst när man möts av två glada tussar i hallen. Hunden är helt klart människans bästa vän. Jag menar, hur många polare hoppar runt benen, visar upp alla leksaker den har och springer fram och tillbaka i hallen och vardagsrummet av lycka när man hälsar på?

Sen när jag åkte hem till Linde igen så drog jag iväg till ungdomsmottagningen och fixade nya p-piller, sen vidare till apoteket för att hämta ut dom. Hämtade även ett paket som hade kommit OCH gick iväg och bokade tatueringstid! Tog äntligen tummen ur röven och fixade det. Ska göra en liten pluttgrej på handen, men har snackat om det i flera år nu. Så kändes som det dags nu. Woop woop.

Nu ska jag städa Hedwig. Återigen så är det kläder överallt. Måste sluta slänga allt på golvet. Men det säger jag ju jämt, och inte bättrar jag mig. Så ja, får väl skylla mig själv.

Puss und kram!

an hour ago he was proposing

And now he's going to the morgue. Isn't that ridiculous? Isn't it the most ridiculous piece of crap you've ever heard?


alla hjärtans dag

Jag tycker att det här är en mysig dag. Även fast jag är singel så är jag verkligen inte ensam. Jag har min familj och vänner som jag värdesätter mer än något annat här i världen. Jag har både gett och fått kärlek idag, så jag är glad. Blir faktiskt ganska trött på alla som bara ska gnälla för att Facebook bombas med kärleksförklaringar och bilder på söta presenter samt tycka synd om sig själva idag. Vad hjälper det? Jag tänker minsann inte stänga in mig och gräva ner mig, då dyker verkligen inte drömprinsen upp. Nej, jag tar dagen som den kommer. Snart ska jag laga finmiddag till mig själv och sen mysa ner mig i soffan med en film och choklad.
Kärlek till er, fina läsare 

shotter's nation


snälla, ljug och säg att jag är vacker

ljug och säg att jag är just en sådan som du vill ha



bångbro city

Haha, asss.. Satt och kollade gamla bilder med Erik idag. Måste vara det roligaste. Han skickade en från när vi var hemma hos honom. Vi skulle iväg på äventyr med William och Maja, undrar om det inte var när det var översvämning på ett ställe? Ungarna tyckte iallafall att det var skitkul. Och jag med, för den delen. Men kolla mitt hår, snacka om blond! Och så garvade jag läppen av mig åt Eriks krull. Gud, vad jag älskar gamla bilder.

örebro gymnastikförening

Sitter och kollar klipp från min gamla gymnastikgrupp. Klippen må vara relativt gamla, men det är helt insane hur jävla bra ni har blivit. Friståendet får mig att gråta. Det är helt sjukt vad bra det är. Dom fick 9.05 i poäng för det. Helt otroligt.. Vissa dagar ångrar jag så grymt mycket att jag slutade. Nog för att mina knän började gå sönder, men det borde jag kunnat kämpa mig igenom. Åh.

perfectly broken

first came the shock then came the pain. then came the waves and washed the pain away.
secondly i remember this perfectly, even though you disagree. feel free to tell everyone about you and me. stupidity that lays deep within.
sitting here in my locked up living room, trying to find a good tv-show to consume.
but as i left my pride aside fury rises inside. and i can't hide that i'm angry and i must admit that i feel sorry for you and everyone around you.
call it friendship or not.
do you have a problem understanding me? i'm begging you, almost down on my knees.
you have to agree that we need to let it be. secondly i remember this perfectly, even though you disagree. feel free to tell everyone about you and me. stupidity that lays deep within.
you can take these lines and make them open up your eyes or you will stay blind
first came the shock then came the pain. then came the waves and washed the pain away. secondly i remember this perfectly, even though you disagree. feel free to tell everyone about you and me. stupidity that lays deep within.

sitting here in my locked up living room, trying to find a good tv-show to consume.
but as i left my pride aside fury rises inside. and i can't hide that i'm angry and i must admit that i feel sorry for you and everyone around you.
call it friendship or not.

do you have a problem understanding me? i'm begging you, almost down on my knees.
you have to agree that we need to let it be. secondly i remember this perfectly, even though you disagree. feel free to tell everyone about you and me.
stupidity that lays deep within.

you can take these lines and make them open up your eyes or you will stay blind


ohana means family - no one gets left behind, and no one is ever forgotten

Världens bästa far fyller 47 år idag.
Jag älskar dig! ♥

big city life

En helg går himla fort. Lite för fort nästan. Sitter helt själv i min tysta lägenhet och saknar redan Stockholm. Senaste dagarna har varit så sjukt bra. Hockey, shopping, god mat, skratt, kassa skämt, världens bästa vän och min underbara familj. Har nog en och annan bild som jag kan lägga upp när jag har fört över dom till datorn. Orkar inte göra det just nu. Är så brutalt trött. Somnade runt halv fem imorse, sen upp vid nio för att packa ihop det sista innan vi skulle hem. Shoppade massa prylar som jag är himla nöjd över, bland annat en klocka som jag lyckades fynda för etthundrafemtio riksdaler. Inte illa pinkat! Hittade även lite andra accessoarer och kläder.

Ska snart duscha en sväng. Har lust att lägga mig på golvet och bara mysa i det varma vattnet. Herre min, överdrivet trött. Sen ska jag bädda ner mig i soffan och kicka igång någon skön film. Får nog bli Nemo.

Ja nej, det får räcka. Puss sötpluttar

snabb uppdatering

Snabbfix på hotellrummet. Ska snart ta tuben in till stan och spendera pengar. Är på sådant jävla shoppinghumör. Gårdagen var awesome. Myste runt lite innan vi drog till Hovet och kollade Sverige - Finland. Gamla stjärnor som spelade, så sjukt mäktigt. Riktigt skönt att komma bort från länet, mår trots allt som hänt riktigt jäkla bra just nu. Känns så skönt!

Återkommer senare med bilder! Poss


i din värld av mörker syns dina brister, mina fel som sprickor där ljus kan tränga in

Klockan är mitt i natten. Resten av huset sover och det borde även jag göra egentligen. Ska upp om bara några timmar, men är inte det minsta trött. Började läsa en bok förut och helt plötsligt hade timmar och ett par hundra sidor sprungit förbi. Så blir det jämt när jag hittar en bra bok. "Ett kapitel, det får räcka" finns inte. Jag försvinner helt och hållet in i min egna värld. Egentligen är det ganska skönt, det har varit så himla mycket tankar och annat knasigt i mitt huvud på senaste tiden.

Klockan är runt halv fyra. Borde släcka lampan och tvinga mig själv att sova. Vet inte om det kan vara fullmånen som gör mig sömnlös, av någon anledning så får jag alltid svårt att sova då. Det får nog bli ett par sidor till i boken. Att anstränga hjärnan lite gör mig förhoppningsvis trött. Puss und kram


virrar runt

Städa, packa, städa, packa. Löper runt som en yr höna utan att egentligen göra nånting. Lämnar länet i helgen och beger mig mot huvudstaden. Vad behöver man ha med sig? Har slängt fram halva garderoben på sängen, som vanligt. Tar alltid med hundra saker mer än vad jag egentligen behöver. Beslutsångest. Det kan KANSKE komma till användning. Åh, herre min. Måste duscha och bli människa igen också. Sen kommer Bambi hit. Min fina, bästa Bambi. Inte träffats på evigheter. Nej, måste fixa vidare. Possi

my god

Lekte mästerkock nyss och testade baconpasta ala Olsen. Smakade fest och nu ligger jag halvt utslagen i soffan med världens matkoma. Känns som mina kunskaper i köket börjar bli helt okej. Det kanske kan bli en riktig kvinna av mig någon dag.

Family guy rullar på tvn. Vill kika på Greys, men dosan ligger borta vid sängen. Heliga moder av lathet. Orkar inte, kan knappt resa på mig. Dagens i-landsproblem.


i don't get it

Trotsade vintervädret och knallade ner till Hemköp för att handla lite småskit. Parkeringen är proppad med bilar och jag blir lite opepp och tror att jag måste kriga med folk och köa i en evighet. Men när jag väl kommer in på affären så är det cirkus fem personer som chillar runt. Så är det nästan jämt. Vart tar resten av människorna vägen?

minns det som igår. första gången du log, som om jag snubblade pladask på marken och bara dog

Life's a bitch and then you die.
Finns mycket att säga just nu. Men jag säger inget alls så har jag ingenting sagt. Man blickar framåt, går vidare. Sköter sig själv. Det är så det går till. Gräva ner sig och gå under för småsaker? Pyttsan. Jag har värre saker att tänka på nu. Värre saker att hålla tummarna för. Att hoppas på att högre makter hjälper till även denna gång. Det är mycket som händer i min lilla bubbla just nu, saker som jag inte klarar av att stänga ute. Så, ett nederlag som detta kan direkt inte få mig ur balans. Jag bara tackar och bockar.

yadayada

Mysmorgon med mina råttor. Lång promenad och massa bus! Nu är jag på väg hem till Linde igen. Blev lite rädd för busschaffisen nyss. Han stirrade på mig, tog universums djupaste andetag och sa att jag doftade otroligt gott. Tack så mycket. Förra veckan fick jag åka gratis. Hoppsan.

Planer för idag? Söka jobb kanske. Hah. Har funderingar på att bli blond igen också. Sådär superblond som jag var en gång i tiden. Hittade en gammal bild när jag nästan var vithårig. Rätt fett. Men det får nog vänta till sommaren.

Yesai. Posse


--


happy valentine's day to me


allmänt störd

Gräver ner mig i soffan. Ska spela Mario tills jag stupar. Är så brutalt sugen på sushi. Vill inte vara ensam just nu. Har tankar i huvudet som skrämmer mig så galet. Erik skickade en länk förut som skrämde mig ännu mer. Det spökar i Hedwig. Jag är mer cp än vanligt idag.

'you ever love somebody so much, you can barely breathe when you're with 'em?

all i know is you came to me when i was at my lowest.
you picked me up, breathing life in me. i owe my life to you. but for the life of me,
i don't see why you don't see like i do. 

i don't think you realize what you mean to me, not the slightest clue.

Lycka

Lånar bilden från Emma.
Blev så himla glad när jag såg den här. Längtar så galet mycket!

jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm

Jag kan tänka tills det knappt finns något kvar. Jag har känslor utan uppehåll. Jag har förlorat en tävling men vunnit ett vad. Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av.

När jag träffar gamla vänner har jag ingenting att säga dem. De ställer frågor och jag bidrar inte med något. Och jag ångrar det lilla jag säger eller drar ett allvarligt skämt. Jag tycker mig höra vad de tänker; är hon sådär jämt?

Jag kan sitta själv i parken till solen ändrat färgen i mitt hår. Jag kan offra allt jag har för ingenting. Ja, jag sträcker mig så långt det går men jag behöver dig. Kom hit och rör om, jag behöver något att skriva om.

Jag saknar dig mindre och mindre. Det kommer annat emellan och det är bra. Jag saknar dig mindre och mindre. Jag har glömt dig en vacker dag.


i'll find another you


i love the way you lie

ärlighet varar längst

eo eo


this is what i'm made of


säger inget, så har jag inget sagt

Tog en tripp till det positiva imorse. Myste med Liten och Ludvig, och passade på att sola en snabbis. Åkte hem igen till Linde och tänkte vara duktig o städa lite i lägenheten, men tvärslocknade på soffan. Woho.. Men klockan är ju fortfarande bara barnet, så får väl börja med det nu istället. Måste bara ligga lite på golvet först och sträcka ut ryggen.
Somnade på något konstigt sätt, så kan knappt gå nu. Fest.
Men ja, så kan det gå. Poss

...

i just can't look, its killing me and taking control. jealousy, turning saints into the sea. swimming through sick lullabies,
choking on your alibis. but it's just the price i pay.


RSS 2.0