text; joakim berg

tror du att du och jag kommer att ses igen? tror du att du och jag har en framtid tillsammans? tror du att du och jag kommer att leva länge än? det tror inte jag.

tror du att du och jag kommer att minnas den kvällen? tror du att du och jag kommer att drömma oss tillbaka? tror du att vi kommer leva lyckliga i alla våra dagar även om vi aldrig mer ses?

tror du att du och jag kommer att vinna det här racet? tror du att du och jag har en chans mot alla andra? jag önskar att jag kunde gå på någonting mer än bara känslan, av att allting redan är försent.

händerna upp i luften. pannan mot baren, nu spränger vi taket. hamnar i himlen, där änglarna gråter. stan är vaken, allt är förlåtet älskling. händerna upp i luften. vi ska bli fulla, livet är meninslöst. vem bryr sig? natten är vacker, du är som natten och jag är en vinnare igen.


tror du att du och jag kommer drömma oss tillbaka?

Ännu en gång. Jag flyr, utan ett ord.

Jag är trött på mig själv. Jag är trött på att sakna dig. Jag är trött på att hoppas på något som aldrig kommer hända. Det har växt fast, våra små stunder. Väldigt korta, men så bra, stunder. Jag kan inte skaka av mig dom. Jag har försökt så många gånger, men det envisas med att gnaga sig fast. Så jävla ordentligt.

Jag är trött på att du dyker upp i huvudet varje kväll. Det gör ont, alla tankar på hur det kunde ha varit. Det kunde ha blivit så mycket bättre.


behind blue eyes

 

Back on track. Helgen var bra.
I lördags var jag utlånad till bolaget i Nora. Kul att röra lite på sig. Sedan på eftermiddagen rullade jag vidare till Örebro där det var dags för ett stort medarbetarmöte med hela område 9, Systembolaget. Blev lite middag och "lära känna varandra" på kvällen och halva söndagen blev det föreläsningar och massa spännande. Inspiration, big time! Så himla roligt. Var sjukt trött igår kväll, men masade mig iväg till halvgrannen en sväng för lite film och mys.

 

Idag träffade jag Ida en sväng. Lunchdejt. Prat. Skvaller. Mys. Ni vet, tjejigt. Det var kult. Hon är kult. Hon är bästis. 


--

jag kommer aldrig förstå mig på denna orättvisa värld.

pappa, jag älskar dig. då, som nu, till sist och för alltid.


#macmiller

 
 
 
 
Helt insane, vad jag är kär i denna man. 

no matter where life takes me, find me with a smile

Babylove

 

Spenderade helgen i det positiva. Mor och far hade flytt till Göteborg, så jag var barnvakt åt djuren. Är inte hemma så ofta, så pluttarna var klistrade på mig. Hur lätt är det att sova när man har två hundar som sover på en? Men det var misigt.

 

Today? Kom hem tidigt imorse, äventyr. YOLO. Åh nej, vad jag är trött på det ordet. Sedan blev det chillhäng en stund. På eftermiddagen kilade jag iväg till Ponuts, min fina vän. Han har flyttat och grejat, och jag har inte haft tid att hälsa på fören idag. Fy skäms. Men det var fint. Jag vill också flytta. Kräks på Hedwig just nu. Cellskräck är milt sagt.


Imorgon tänker jag åka till Kumla. Hälsa på storasyster och vara lite barnvakt åt Willie. Min älskling. Åh, vad jag saknar dom. Nej, nu ska jag fixa mat. Peace.


en i mängden

Kunde inte riktigt hålla mig ifrån det där, även fast jag inte riktigt förstår ett jota. Instagram, wöh. Lagt ut en bild - på mig själv, såklart. Får väl se om det är spännande. Följ mig, bitches.

angelicakallberg


jag har gått i dina fotspår hela dagen, till hagnesta hill


--

wait a minute. that's my boy, dawg.
- i don't give a fuck, god sent me to piss the world off.


1811

Som jag skrev - klappat och klart. Har skrivit på kontrakt. Något nytt men ändå så bekant. Himmel vad jag ska vara hemlighetsfull ibland. Det blir ett bolagsbyte. Så spännande. Lämnar 1802 och slår mig till ro på hemmaplan. Lilla mysbutiken. Slipper pendla - score! Jag är glad. 

tiden går verkligen för fort när man har roligt

Jaha. Idag klev jag på sista veckan på Systembolaget Marieberg. Den här sommaren - om man ens kan kalla det sommar - har gått så sjukt fort. Det är helt klart med blandade känslor som jag ska vinka hejdå till alla nya, underbara människor som jag har lärt känna. På återseende låter bättre. Men fäller inte allt för många tårar, ett nytt äventyr väntar. Allt blir klappat och klart nu i veckan. Något helt nytt, men ändå så bekant. Det här kommer bli så jävla bra!

Just nu väntar jag på att maten i ugnen ska bli klar. Slog på stort och lagade riktig mat idag. Har varit inne i en svacka där jag har levt på mackor och yoghurt oavsett tid på dygnet. Enformigt. Men ack, så lat. 

Därefter blir det bums ner i säng. Börjar klockan sex imorgon. Heja heja!

rymden i en låda


define the relationship

 

Jag vet inte riktigt hur man gör det här längre. Att ha gått från att inte kunna sova själv till att inte kunna sova med någon. Har flytt så många gånger av rädslan att bli sårad, för att sedan inse att det är jag själv som krossar hjärtan och förstör. Jag behöver spänning. Äventyr. Jag tröttnar så lätt. Vill inte ha det så. 

Behöver min fina vän just nu. Tjejen som kan förklara för mig hur jag fungerar. Det känns som vi har känt varandra hela livet. Hon berättade saker här om dagen, om mig själv, som inte ens jag kan sätta ord på.

Just nu har jag en pirrande känsla i magen. Någon fin. Jag vill inte förstöra det här. Jag vill lära mig visa känslor ordentligt. Våga släppa in någon, på riktigt. Visa vem jag är. Att jag egentligen är så mycket mer.

 


RSS 2.0