i am finally realizing i need help

I try and hide it, but I can't. Why do I act like I'm all high and mighty, when inside, I'm dying.

Daddy, don't you die on me. Daddy, better hold your ground.

writing on the walls

Idag är jag trött. Somnade sent igår, vaknade tusen gånger, gick upp tidigt. Vet inte varför det alltid är så. Klockan stod på kvart över fyra. Får någon knäpp att jag ska försova mig, så vaknar alltid flera gånger och måste kolla klockan. Jobbigt.

Ännu jobbigare var plockpasset. Trettiotvå pall som skulle upp på hyllorna. Fullt ös, medvetslös. Bokstavligen. När jag står där och plockar med några flaskor så ser jag något som rör sig i ögonvrån. Kikar åt sidan och ser universums största spindel, jag ljuger verkligen inte, som är på väg upp ur en kartong. Panik är bara förnamnet. Flyger upp och börjar hyperventilera. Resten av gänget trodde jag var mer dum i huvudet än vanligt tills jag lyckades pipa fram att det var ett monster i kartongen. Den lever inte längre. Platt som en pannkaka. Rätt ska vara rätt. Otäcka, vidriga varelse. 

Funderar på att dra igång en film nu. Vet inte vilken. Eller börja om på första säsongen av Grey's Anatomy. Beslutsångest. Ja, nej. Tuss.
 

nervös

Hörde ni det? Jag är nervös. Verkligen jättenervös. SÅ NERVÖS. Nojig. Ska snart duscha. Men det är fjärilsparty i min mage så kan knappt resa på mig. Underhåller mig med 9gag så länge. Försöker lätta på stämningen. Går det? Nej. Jag är för nervös.


hur kan ett litet barn göra hela livet så himla underbart?


--


mentalt skadad

Den där känslan under dagen - 

Jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv. Jag har sagt "Du borde lämna denna mannen nu ikväll". Det tog allt för många år för mig att äntligen bli fri. Det har slitit mig itu. Det fanns ingen, bara du. Men jag är lyckligare nu. Jag är lyckligare nu. 


Så smyger sig mörkret in. Kryper ner under täcket och blir överfallen av tankar. Vem försöker jag lura? 

It's getting late. I'm wide awake and my mind is raising again. I can't find the words, they all seem wrong. Like the meaning is lost in translation. I have always been in love with you. But, you are unable to see that. I have felt this way every night and day. Wishing that you would just come a little closer. Come a little closer to me.



hugaligen, som farmor hade sagt

Det här måste ha varit den segaste dagen i världshistorien. Alla nätter med dålig sömn slog på stort och deckade mig vid halv tolv igår. Vaknade sedan vid tio imorse. Låg kvar i sängen i nästan två timmar och kollade Futurama tills jag ploppade tummen ur röven och gick upp - tröttare än någonsin. Varför blir det så? 

Så, vad har jag gjort idag? Absolut ingenting, nästan. Visst har jag söndagsstädat lite, känns lite som en tradition. Göra lägenheten fin inför en ny vecka. Nya möjligheter. Yadayada. Annars har jag mest bara varit soffpotatis. Kollat serier, snokat på Facebook, hängt på King.com. Tråkig, men ändå rätt soft dag. Frågan är bara varför jag har glömt att göra matlåda. Kom på det nyss. Jobbar mellan sju och fyra imorgon. Alltså rullar bilen till Örebro vid sex, vilket betyder att jag behöver gå upp vid fem. SCORE. Lite pytt i en panna går fort. Lär fixa. Tjäna!

--

Fullmånen gör mig vansinnig. Nu har den envisats med att vara framme i flera dagar. Kan inte sova ordentligt även fast jag är trött. Och just nu har jag en dålig kväll, vilket inte gör saken bättre. Humöret åker i en lång nedförsbacke. Tankar, frågor och funderingar vimlar runt galet. Skulle vilja gråta ut så mycket känslor, men det går inte. Har spillt allt för många tårar på senaste tiden, de har kanske tagit slut.. Ta vara på tiden och håll hårt i de personer som betyder mest.


RSS 2.0