if you can't give me love

Idag gick jag upp mitt i natten, fixade mig lite kasst och masade mig bort till jobbet. Måndagar har vi alltid stängt, men idag var det dags för inventering. Av heela butiken. Jag och Nathalie var kanonbra och räknade kläder och skrev siffror, i 9 timmar, tills det snurrade i huvudet. Hade inte chefen bjudit på pizza hade vi antagligen legat i fosterställning på golvet och grinat. Satan i gatan vad trött man blev, lär sova som en prinsessa inatt :)

Just nu ligger jag i soffan och myser, käkar riskakor och kikar på nåt program. Pengarna på bordet, kan det heta så? I alla fall så blir det reklam stup i kvarten, ska strypa uppfinnaren av detta otyg. Mja, det får räcka! Poss


barty

Rolig lördag. Rolig förkaka, roliga människor, rolig kväll på hotellet. Fan vad roligt!


Sup och svälj, trevlig helg!


hemgång, utgång, framgång

kvällen kan bli spännande!


oppa!

Försök hitta en gladare tjej just nu! Jag och mina fina vänner har bokat biljetter till Steve-O's "the entirely too much information tour". Livet blev genast så mycket enklare!


Just nu

Sitter i rallyvolvon med Sarre och Jimmy. Bus på gång! Sen ska jag hemåt igen, fixa tacos och fortsätta spela mario. Imorgon kliver jag på mördarvecka på jobbet, 9 dagar utan ledighet. Fin lön, men trött tjej.

Poss


Ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade du.

...

Super mario galaxy

Har precis fått hem min tv, så nu ska jag spela super mario hela kvällen. Köpte hem galaxy förut, verkar helt okej! Kom nyss till första bossen. Höll på att kissa på mig, var livrädd. Någon grön sak som sprang runt som en idiot, haha. Herregud


fyrahundra slag


Morgonmys

Vaknade nyss, så ligger fortfarande under täcket. Ska snart fixa frulle och sen duscha lite. Fader kommer på besök senare i eftermiddag, vi ska äntligen hämta min tv. Skönt att det bara tog några år att få hem den. Ehe..

Nej, nu skriker magen :( puss


Okej, jag är fortfarande vaken!

Gott folk, fina läsare! Nu efterlyser jag en film. Nocturna, världens sötaste. Jag hittar den bara på spanska och då förstår jag ingenting. Den ska finnas, borde finnas i alla fall, på engelska. Gärna med svensk text. Om någon kan leta fram en bra länk eller kanske till och med tanka den åt mig, då är jag evigt tacksam.
Den är min favorit, helt underbar!

...

Bilden är tagen 2009. Skönt att man ser likadan ut.

Frågan är ju bara vart mina ögonbryn har tagit vägen..


...

Lite tröttis, så lär kanske knoppa snart? Eller dra igång en film först och bara mysa ner sig under täcket. Åh, vad jag ska sova imorgon. Börjar grannens hund skälla så borrar jag hål i väggen och kastar någonting på den.

Sämst

Sitter och petar i min matlåda. Är lite ledsen. Försökte göra spaghetti och köttfärssås igår, men det slutade som spaghetti och halvbrända köttfärsklumpar. Smakar så jäkla nasty.

Varför kan jag inte laga mat?


MEN ALLVARLIGT?

Klockan är cirkus kvart i ett och grannens äckliga hundjävel har fortfarande inte slutat skälla. Tycker nyllena där inne att det är kul när hunden skäller? Blir dom glada då? Säger dom "Snälla snälla, skäll lite meeer"? Bitterfittan Anki är i farten och ska snart ringa och klaga. Jag vill gärna kunna sova ordentligt.

Peace out

Nu kryper jag ner under täcket och kikar film. Jobb imorgon, sedan ledig torsdag och fredag. Awesome! Fick någon knäpp att jag ska försöka baka bullar då. Hahah.. Får väl se hur det går!

Puss och kram


Slutet gott, allting gott

Jag hade tänkt ventilera ordentligt när jag kom hem. Skriva av mig ordentligt, gnälla och klaga. Tycka synd om mig själv för att jag har mått kasst hela dagen och vara förbannad på alkisen på jobbet som stank så mycket sprit att jag blev radar bara av att titta på honom, som pratade med mina bröst och som hotade att knacka mig över näsan om jag gissade fel på hans ålder. Men så kom världens finaste vän förbi med en inflyttningspresent. Åh, det gjorde hela min kväll. Du är bra, så himla bra!


if you love two people at the same time, choose the second one. because if you really loved the first one you wouldn’t have fallen for the second.

i'm damned to feel the way i do. what have i done to fall so hard for you?

...

Trött och ynklig

Har jag duschat? Nej
Har jag hämtat tvn? Nej
Har jag gjort någon nytta alls idag? Nej
Jag har legat i sängen hela dagen och kollat på south park. Mår inge bra. Huvudvärk, ont i halsen och hela allt det där. Kanske ska diska? Få något gjort. Älskar livet utan diskmaskin. Idag är jag negativ. Trött. Ledsen. Ensammast i världen. Jag vill ha godis och någon som tar hand om mig.

Så kan det gå

Vad hände med min sova bort hela dagen-dag? Jo, jag blev väckt av att grannens hund hade skällparty vid klockan tio. Har legat i sängen sedan dess och försökt somna om, men det går inte. Buhu. Så ska väl duscha snart, försöka fixa till mig lite. Förhoppningsvis får jag hämta min tv idag. Om nu expert får tummen ur röven och hör av sig. Det skulle ta 2-5 dagar att få hem den, men nu har det gått två veckor. Glad man blir. Elräkningen lär ju dock bli billigare när jag inte har någon tv, så får tänka positivt. För när jag bodde hemma hade jag nästan alltid tv igång även fast jag inte tittade, det var liksom som ett sällskap bara.
Ja, ni förstår kanske.
Ja, nej. Dags att försöka göra någon nytta här i världen. Puss

Aj, bara aj som fan

Alltså. Lyckades med en sådan kass sak nyss. Skulle öppna dörren till badrummet, då hade jag ena foten framför så dörren liksom stoppades samtidigt som jag tog ett kliv framåt med den andra. Allting gick ju rätt fort, så knackade näsan rätt i dörrhelvetet. Lovar att de som bor två våningar nedanför hörde mig skrika. Är så himla upprörd just nu.

Provade att vara en riktig kvinna

Har fixat och grejat i lägenheten sen jag kom hem från jobbet. Diskat, dammsugit, tvättat golven och en massa annat. Känner mig ganska duktig faktiskt. Ska snart mysa ner mig under täcket och kika film. Är ledig imorgon, så det firas med att sova bort hela dagen. Förstår inte varför jag är så trött hela tiden.

Jag saknar mina djur där hemma i positiva frövi. Så började fundera på om jag skulle skaffa mig en helt egen kompis. Kikade runt på blocket och hittade den finaste lilla sak jag någonsin sett. Ska säga "Snälla snälla" till mor några gånger och hoppas på det bästa. Du och jag skulle trivas väldigt bra ihop, gose.

a little bit of heaven

kikade på världens finaste film igår. a little bit of heaven. helt underbar. jag fulgrinade igenom halva filmen, verkligen rynkade ihop hela nyllet och snyftade högt. åh. bäst bäst bäst.


alla våra högtflygande planer, de sprack på små detaljer som man glömt

Det var allting som du sa, allting du tänkte, allt du var, allting du drömde, allt du kände, allt du varit.

Det var då som nu, till sist och för alltid.

Fredagsmys

Idag ska alla se kapten röd. Jag vill också se kapten röd. Men får jag se kapten röd? Nej, för jag ska jobba imorgon. Så jag ska chilla i soffan och kolla på idol. Eller ska jag det? Nej, för jag har ju ingen tv.

bara fem minuter till

Åh, fy helvete vad jag är trött. Ligger fortfarande under täcket och myser, skulle vilja stanna här hela dagen! Ska snart släpa mig bort till duschen och sedan släpa mig vidare mot jobbet. Idag känner jag bara att jag inte vill någonting


vy från ett luftslott

Fin dag på jobbet med en fin vän. Frös häcken av oss, drack kaffe och te tills det rann ur öronen och försökte dansa oss varma. Höll dock på att svimma en gång, love mitt låga blodtryck, men vad gör väl det? Life's good. Fick även sötaste kommentaren av en gullig gubbe som jag hjälpte; du var så himla snäll och trevlig, så hit ska jag komma fler gånger. Något i den stilen. Åh!

Fina vännen följde med mig hem en stund och kikade in lyan, sen har jag bara legat under täcket och dött lite. Tröttast i världen. Kollade några avsnitt av Sunes jul också, bra bättre bäst. Borde egentligen knoppa snart, men ska försöka fixa lite disk först. Skönare att komma hem imorgon om allt sådant är gjort.

Helgen erbjuder jobb och lite tacokväll med bästisarna. Blir fint, blir bra.
Puss und kram

pretty, please. if you ever feel like you're nothing

you are fucking perfect, to me

Puckad i huvudet

Alltså. Jag är på något cphumör. Vill kolla på skräckfilm och bli skiträdd. Ligga under filten med en pirrig känsla i magen. DÄRFÖR ska jag kika på en film som jag hatar mest av allt i hela världen. Dead Silence. Första gången jag såg den så grinade jag och blundade genom nästan hela filmen. Varför? Jo, filmen handlar om dockor. Ni vet, sådana dockor som man kan stoppa in handen i och låtsas att dom pratar och så. Buktalardockor. Jag är så brutalt jävla rädd för dom. Därför ska jag plåga mig lite nu. Dum i huvudet



DET ÄR FAN INTE SANT

Hur lyckas jag? Eller snarare, hur misslyckas jag? Det ska inte ens vara möjligt. Skäms, Anki. Skäms. Jag klarar inte ens av att göra pulvermos. Läste fel på förpackningen. Det är inte ens mos just nu, det är färgat vatten. Jag orkar inte. Skiter i matlådshelvetet. Godnatt.

perfect is not what i want you to be

from spring to hard frost, i'm following you. even though the design of our life was broken into a million pieces. but let us sit down, use some glue and tell me the fucking truth.



we're meant for each other, but not right now


räddaren i nöden

det är något fel när det kommer till mig och burkar. här om dagen fick jag inte upp locket på syltburken och idag fick jag inte upp locket på olivburken. svag tjej eller jävlas dom bara med mig? så jag fick tvinga hit pontus, som fick upp locket och sen åkte hem. tur att man har bra vänner!

så nu sitter jag här och myser, äter oliver och kikar på south park. ska hoppa in i duschen snart och sen knoppa. kliver på en ny jobbvecka imorgon. puss och kram

installerad

har levt bland kartonger i två dagar, men börjar få ordning på det mesta nu! lägenheten må vara relativt liten, men den är ganska mysig faktiskt! lite smågrejer som fattas bara, som gardiner, matta och MIN TV. wöh. mor har lånat ut sitt internet en stund, så jag kan underhålla mig med någonting på kvällarna. förhoppningsvis dyker tvn upp så snart som möjligt, jag vill spela super mario...

slänger säkert upp några bilder när allt är fixat och klart här!
snart kommer moder och plockar upp mig, lär handla. kylskåpet ekar och jag är hungrig.


Få dagar kvar

Jag är på dåligt humör. Samtidigt som jag är på bra humör. Hur fungerar det egentligen? Jag försöker skaka bort alla dåliga, negativa tankar. Jag menar, hallå. Jag börjar flytta den här veckan. Insane. Känns bra. Mycket bra. Tror nog att jag har det mesta nu faktiskt. En ny tv bara som fattas och det tänkte jag klicka hem idag. Oppa!


--

all i wanna do is
bang bang bang bang

just run with me through rows of speeding cars


jag känner lite så att

jag börjar tvivla på dig och våran såkallade vänskap.


When it hurts so much you can't breathe. That's how you survive. By remembering that one day, somehow, impossibly, you won't feel this way. It won't hurt this much.

Grief comes in its own time for everyone, in its own way. So the best we can do, is try for honesty. The really crappy thing, the very worst part of grief is that you can't control it. The best we can do is try to let ourselves feel it when it comes. And let it go when we can. The very worst part is that the minute you think you're past it, it starts all over again. And always, every time, it takes your breath away.

There are five stages of grief. They look different on all of us, but there is always five. Denial. Anger. Bargaining. Depression. Acceptance.

happy

Verkligen full rulle hela helgen! I lördags rullade bilen mot Norrköping och Kolmården. Jag, mor och syster myste runt i solskenet bland alla djur. Kulit. Sen på kvällen åt vi ute på en restaurang och slaggade sedan på ett hotell. Dagen efter gick vi upp tidigt, tidigt och så rullade bilen vidare mot Ullared. Och ja, jag är härmed mästare i kundvagnsrally. Jag har krockat, blivit påkörd, körit om, körit på. Folk var totalgalna. Jag har ett blåmärke på knät efter att ha trängts med en arg tant. Rock'n roll!
Det är ett under att vi inte gick vilse inne på Ullared. Avdelningar hit och dit, grejer överallt. Ett plan för kundvagnsparkering. Ohgod. Folk gjorde efterlysningar på sina kundvagnar i högtalarna. Helt crazy.

MEN! Så hände helt plötsligt nånting som gjorde resan till världsbäst. En dam från Libo ringde och gratulerade mig. Du har fått en lägenhet, sa hon. Du är mörkrädd och kommer få leva på nudlar. Men eftersom du inte gillar nudlar så kommer du svälta ihjäl. Om inte makrill på burk duger åt fröken? Det får helt enkelt duga åt fröken. Det är dags att klippa navelsträngen nu. Dags att växa upp.

Tänka sig, vilken vändning livet kan få ibland. För bara någon vecka sedan var nätterna väldigt långa, på grund av en pojke som visste att det vi envisades med var ett dumt, men ändå så fint, misstag. Men nu, nu mår jag bra. Jag mår verkligen bra just nu. Hur ofta säger jag det och verkligen menar det? Framsteg.

Så ja, jag är närmare 3500 kronor fattigare efter att ha shoppat loss på prylar till lägenheten. Bra och billigt! Jag är redo, jag är redo, jag är redo.


RSS 2.0