mysmorgon

Alltså. Är fortfarande hur trött som helst.. Inte trodde jag väl att två dagar i Stockholm skulle behöva en veckas återhämtning. Verkar dock inte bli något jobb idag, så ska mysa en stund under täcket innan jag fixar frulle.

Lyckades ta en halvkass bild på hårmunken nyss. Lite sne och sådär, men vad gör det.


slutkörd

Sjukt intensiva dagar. Stockholm var bäst. Huvudet är proppat med ny information, är fortfarande hur trött som helst. Men det var så jäkla roligt!

Idag var jag in till Örebro och skrev på kontraktet. Cirkus två veckor kvar tills jag börjar. Så jäkla spännande!!

Och just nu? Ska snart krypa ner under täcket och dö lite. Ska bli så himla skönt att få sova. Ville göra klart min hårmunk först bara. Har varit på jakt efter en ett tag. Men det är visst inte bara jag som vill ha en, så har inte lyckats hitta någon. Så varför inte göra en egen? Snabbt och enkelt! Blev helt okej faktiskt. Försökte ta en bild, men det är för mörkt här inne så syns knappt. Någon annan dag kanske!

Ja nej. Dröm sött!


skarpö

Lyckades kirra lite internet här ute! Har haft så himla roligt idag. Folket är helt underbara och alla "lektioner" har varit spännande. Frågan är dock varför jag fortfarande är vaken? Gick ju ändå upp halv fem imorse. Vi har suttit ett helt gäng och snackat om allt mellan himmel och jord. Gud, vill knappt åka hem imorgon.

Ska borsta tänderna, tvätta bort sminket och krypa ner under täcket. Även fast jag är trött så är det så mycket nytt som virvlar runt i huvudet. Helt underbart. Det här kommer bli så bra! Godnatt, puss.


--

Är hemma en snabbis. Ska betala räkningar, packa väskan och sedan åka tillbaka till Frövi igen. Slaggar där inatt, så jag slipper gå upp överdrivet tidigt när jag ska ta tåget till Örebro imorgon. Sedan vidare till Stockholm. Hjälp.

Har suttit ute i solen halva dagen. Så himla skönt väder! Men hur mår kroppen just nu? Armarna svider så jag får lust att gråta en skvätt. Neeej, hinner inte med det här. Nu är jag stressad. Återkommer på onsdag. PUSS

snabba puckar

Oj, hoppsan. På måndag ska jag till Stockholm. Kurs med bolaget ute i skärgården. Information, regler, vinprovning. So exciting! Men samtidigt är jag himla nervös.
iih, saker och ting går ganska bra för stunden!

skisser för sommaren

Började dagen med en promenad i solskenet. Friskus! Sedan kom Bambi hit på besök. Filmer, massa prat och onyttigheter. Himla mysigt!

Gick upp vid sex imorse, så känner redan nu att jag börjar bli bra trött. Så det lär bli en tidig kväll. Kanske ska leta fram en bra rulle och krypa ner under täcket redan nu? Lutar åt det faktiskt.

Pussis


jag ska vara som färger som bara syns på natten

Du vet, man darrar och man skakar helt okontrollerbart. Tål inte sol, man blir en mörkrädd vampyr. Här kommer bot, här kommer bättring med ett underbart liv i släptåg.
Nu jävlar är du fri.



 


summertime

Underbart väder ute. Var ner på stan en sväng och höll på att smälta bort. Men jag klagar inte, så himla skönt!

Planerna till helgen blir lite ändrade. Tror vovvarna skulle få hets om jag tvingar dom att bo i min lilla lägenhet, så jag åker hem till positiva och rockar päronens hus istället. Hoppas vädret är precis lika fint då, så jag kan fläska ut mig på gräsmattan och bättra på brännan lite.

Ja nej, fixa lite lunch nu kanske? Låter helt okej. Pusss



sunshine

Träffade Ida, min himla fina vän, nu på kvällen. Hon hade med sig Pixiebus, så vi gick en sväng runt sjön. Underbart väder och bra skönt att få prata av sig lite. Tror vi var ute i närmare tre timmar. Friskisar!

Ska krypa ner under täcket nu och kika på Harry Potter. Är ledig imorgon. Eller ja, ska iväg på ett möte hos Arbetsförmedlingen på förmiddagen. Woho! Sedan hade jag egentligen tänkt tvätta. Fast så blir det inte, för tydligen är resten av alla nyllen i huset också lediga imorgon och hade samma plan som jag. Så får snart gå naken. Fint.

Puss och godnatt!


Lyckorus

Jag fick jobbet. Helt insane. Är så himla glad just nu!
Kanske ska fira med en pizza ikväll? Det vore något.



sing for the moment

Så, idag var det alltså arbetsintervju. Jag tror faktiskt att det gick helt okej. Men ska inte hoppas på för mycket än. Får svar redan imorgon. Haha, så nervös. Tog sedan en sväng förbi Frövi. Tvingade ut Bambi och Basti på lite fiske. Dock var det jäkla dåligt med napp, men himla mysigt att sitta där i solen. Sedan hem till mor och far. Blev bjuden på mat och fixade med lite papper.

Nu är jag hemma i lyan igen. Kollar Betnér direkt och dricker cola. Perfekt med sockerkick när jag ska försöka sova snart. I alla fall. Programmet är roligt som fan alltså. Snack om invandrarpolitik och självklart är Jimmie Åkesson med i panelen. Debatt är bara förnamnet. 

Dröm sött, gullungar.


Just nu. Söt. Tur att webcamen är bra.

hej och hopp

Idag var jag tröttis. Vaknade runt halv tolv. Himla länge sedan jag vaknade så sent. Snart ska jag snabbfixa mig lite. Slänga upp håret i en knut på huvudet och lite mascara, sen tänkte jag åka hem till mina päron. Ska låna bilen och passa på att mysa med mina djur. Gullisarna. Dom ska bo hos mig nästa helg. Ih, så roligt. På återseende!

we are young


det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör

Blir en mysig hemmakväll idag. Känner mig inte helt pigg och kry, så orkar inte riktigt dra iväg på något. Ska lägga mig under täcket och kika på Game of thrones. Så grym serie. Eftersom jag var utan internet så länge så har jag inte hunnit se alla nya avsnitt från säsong 2. Men vad gör det? Då har jag ju någonting att göra ikväll! Poss

my friends are in the bathroom, getting higher than the empire state

image description

livet som vikarie

Gick upp sex imorse. Duschade, fixade mig och satt redo och klar klockan sju. Klockan tickade på och vid tio gav jag upp hoppet på några timmars arbete. Det är väl sådär de dagarna man inte är bokad. Så himla mycket skönare om man vet att man har en hel veckas jobb framför sig. Då slipper man gå upp mitt i natten bara för att vara klar ifall de ringer. Nu låter jag minsann himla grinig. Så är inte fallet. Jag trivs helt okej och barnen är söta. Men ändå. Ett fast arbete vore ju något. En större lägenhet vore också något. Men ekonomin skrattar åt mig så fort jag tänker tanken. Så att, eh. Jag får ta dagarna som de kommer.

now and then i think of all the times you screwed me over

But had me believing it was always something that I'd done.
Now you're just somebody that I used to know.

himmel och pannkaka

Ligger här i soffan och gnäller lite. På måndag ska jag iväg på en arbetsintervju. Är redan idiotnervös. Problemet är väl bara att alla barnbaciller har hoppat på mig. Känner verkligen att en riktig monsterförkylning är på ingång. Inte alls vad jag vill just nu. Jag menar, hur charmigt är det att sitta och snörvla sig igenom en hel intervju? Ska knapra ipren och vitaminer, gosa ner mig under täcket och hålla tummarna för att bacillerna får för sig att hoppa vidare. Tack på förhand.

D5100

Där någonting. Internet är äntligen på plats i lyan. Bättre sent än aldrig. Bloggen kanske kan börja leva lite igen? Det vore något. Vi får se hur mycket ork och energi jag har åt den saken. Så, vad har hänt i mitt liv? Inte mycket. Jag jobbar, äter och sover. Så har dagarna sett ut den senaste tiden. Idag bröt jag dock trenden och drog iväg på vift. Första station - Kumla. Hälsade på syster och fotograferade mysmagen. Inte långt kvar nu. Moster. Det låter lite vuxet på något sätt. Nästa station - Frövi. Hälsade på mamma och pappa. Blev bjuden på mat och gullade med djuren. Sen åkte jag hem. Spännande dag.

berg&dalvana

Vad finns det att säga? Jag saknar ord just nu. Egentligen borde alla känslor virvla omkring helt galet. Men jag är tom. Jag vill inte ha, orkar inte, ännu en motgång. Efter regn kommer solsken, eller hur är det? Jag står fortfarande här med mitt paraply och väntar.


bonnbränna och barnskratt

En snabb update från jobbet.
Två timmar ute i solskenet, helt underbart. Vi har gungat högt uppe i himlen. Sprungit mellan träden. Lekt sjörövare. Ladda kanonerna, alle man på däck. Jag har minst lika roligt som barnen.


ruta ett

Så vi ger oss av, vi är nästan i synk. Vi går åt samma håll. Det är du och jag. Låt ingenting annat få spela någon roll.

Tiden går så fort, varje dag är likadan. Men jag känner mig som ny, jag är en del av en viktig plan. Vi flyttar till en ny stad, vi bara lämnar vintern kvar. Vi satsar allt vi har, sätt allt på ett kort. Det är en chans vi måste ta. Du gör mig hel igen. Jag var kedjans svagaste länk men jag håller samman än. Vi drömmer igen äntligen. Vi drömmer igen, du och jag.


--

in i ljuset, lämna lamporna på.
släck inte ljuset än, lämna lamporna på.


RSS 2.0